INFO CURS DE FLAUTA DE BÉTERA 2024: 

Benvolgut estudiant de flauta travessera:

Et convidem a participar en les classes magistrals de flauta, flautí, traverso i flauta de Jazz que es faran el 2, 3 i 4 d’agost a la Casa de la Cultura de Bétera. Les classes les donaran 4 intèrprets i pedagogs amb una llarga trajectòria internacional: Júlia Gállego, Laura Pou, Paco Varoch, Marcial Picó (Jazz), Anni Laflamme (traverso) i Vicent Morelló.

INFORMACIÓ:

El curs va dirigit als flautistes que volen millorar i perfeccionar la seua tècnica, el repertori, la musicalitat i fins i tot l'actitud i presència a l’escenari. 

Per a això treballarem aspectes generals de la tècnica de la flauta com el so, escales, dinàmiques, musicalitat, estils musicals, també del flautí, la seua tècnica i repertori, etc., el repertori de cambra i d’orquestra, farem estiraments per cuidar i millorar el nostre cos, visualització ....i molt més.

CONCERTS DE CAMBRA:

Tocar en concert és primordial per a la formació musical, per això donem especial importància a tocar en concert amb grups de cambra. La música de cambra tindrà un lloc especial en que tots els alumnes seran convidats a preparar un duo, trio, quartet etc., . Si ja coneixes o algun flautista serà més fàcil que prepares amb ells un duo o trio abans del curs, sinó, no et preocupes et farem arribar algun moviment de duo, trio etc. per a que pugues participar als assajos i concerts. 

HORARI de les CLASSES:

Les classes seran de 50 minuts i seran d’horari de 4 a 9 de la nit el dia 2 i els dies 3 i 4 de 9 del matí a 2 de la vesprada, amb dues pauses. Per la vesprada deixarem lloc a preparar la música de cambra i fer concerts d’alumnes. 

ALUMNES ACTIUS:

Tindreu unes màsterclasses molt completes i intenses complementades amb concerts i música de cambra, també hi hauran classes col·lectives de so, tècnica, dinàmiques, flautí, d’estiraments i tonificació muscular, concentració i visualització.....on podràs triar entre fer el curs complet o classes soltes de 1, 3 o 5 classes. Tindran preferència els alumnes que trien el curs complet. Podràs triar 2 classes màxim amb el mateix professor. 

ALUMNES OIENTS:

Podràs ser oient un, dos o tres dies i participar com actiu a les classes col·lectives.

INSCRIPCIONS: cursflautabetera@gmail.com


INFO CURSO DE FLAUTA DE BÉTERA 2024: 

Estimado estudiante de flauta travesera:

Te invitamos a participar en las masterclas de flauta, flautín, traverso y flauta de Jazz que se realizará el 2, 3 y 4 de agosto de 2024 en la Casa de la Cultura de Bétera. Las clases serán impartidas por intérpretes defama internacional con una sólida trayectoria pedagógica: Julia Gállego, Laura Pou, Paco Varoch, Marcial Picó (Jazz), Anni Laflamme y Vicent Morelló.

INFORMACIÓN:

El curso va dirigido a los flautistas que quieren mejorar y perfeccionar su técnica, el repertorio, la musicalidad y también la presencia, concentración, relajación y actitud en el escenario.

Para ello trabajaremos aspectos generales de la flauta como el sonido, escalas, dinámicas, musicalidad, estilos musicales y también el flautín, su técnica y repertorio, etc., el repertorio de orquesta y cámara…..haremos estiramientos para cuidar y mejorar nuestro cuerpo, visualización….y mucho más. 

CONCIERTOS DE CÁMARA:

Tocar en concierto es primordial para la formación musical y por eso daremos especial importancia a tocar en concierto con grupos de cámara. Además, la música de cámara tendrá un lugar especial por lo que todos los alumnos podrán preparar un duo, trío, cuarteto, etc., Si ya tienes un grupo de cámara o conoces algún flautista que participe puedes preparar algún duo, trio, etc., antes del curso, si no, no te preocupes, te daremos algún movimiento de duo, trio para que lo prepares y puedas participar en los ensayos y conciertos. 

HORARIO de las CLASSES:

Las classes serán de 50 minutos, el día 2 de 4 a 9 de la tarde y el día 3 y 4 desde las 9 de la mañana hasta las 2 del mediodía, con dos pausas. Por la tarde podrás ensayar los grupos de cámara y participar en los conciertos de cámara. 

ALUMNOS ACTIVOS:

Tendréis unas masterclasses muy completas e intensas complementadas con conciertos y música de cámara. También habrán clases colectivas de sonido, técnica, flautín, estiramientos y tonificación muscular, concentración, etc. Podrás elegir entre curso completo y clases sueltas de 1, 3 o 5 clases. Tendrán preferencia los alumnos que elijan el curso completo. Cada alumno podrá elegir 2 clases máximo con el mismo profesor.

ALUMNOS OYENTES:

Podrás elegir un día, dos o tres días de oyente con derecho a participar como activo en las colectivas. 

INSCRIPCIONS: cursflautabetera@gmail.com